Invitation til konferencen ”Kunstnerisk Samskabelse i Parkinsondans og Forskning”

Den 22.-23. november 2021 afholdes projektets afsluttende konference ”Kunstnerisk Samskabelse i Parkinsondans og Forskning”.

Siden 2019 har der været et stort forskningsprojekt i gang i Danmark med titlen ”At danse med Parkinson”. Projektet har undersøgt, hvad deltagere i parkinsondans oplever, at dans betyder i deres hverdag. Det har også undersøgt muligheder og udfordringer i samskabende, brugerinddragende forskning. Projektet er et samarbejde mellem Roskilde Universitet, Parkinsonforeningen og Tivoli Balletskole og er støttet med en bevilling fra Velux Fondens HUMpraxis-program.

Den 22.-23. november 2021 afholdes projektets afsluttende konference ”Kunstnerisk Samskabelse i Parkinsondans og Forskning”. Konferencen finder sted den 22. november i Axelborg (overfor Tivoli), og den 23. november på Roskilde Universitet. På konferencen vil man præsentere projektets resultater og invitere til dialog og videndeling på tværs af de forskellige erfaringer, konferencedeltagere bringer med sig. Man vil praktisere såvel som diskutere kunstnerisk samskabelse. Det vil man gøre dels ved at danse med udgangspunkt i parkinsondans (mere specifikt tilgangene Ballroom Fitness™ og Dance for PD™), og dels ved at bruge de kunstbaserede forskningsmetoder, der er anvendt i projektet.

LÆS OG TILMELDING: Konference

Du kan læse mere om konferencen samt se programmet via ovenstående link. Konferencen er gratis. Hvis du har problemer med tilmelding, er du velkommen til at kontakte projektkoordinatoren, Rie Hovmann Rasmussen på riehr@ruc.dk.

Relaterede nyheder

Der blev ikke fundet nogle arrangementer i denne måned.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.