Nyheder fra Parkinsonforeningen

Illustration: ©Istockphoto.com

I øjeblikket oplever flere af vores medlemmer at få besked om, at deres vederlagsfri fysioterapi er nedsat. Dette sker som hovedregel med henvisning til ændrede regler på området.

Situationen er den, at der ved indgangen til 2019, dvs. for 11...

Paraplyorganisationen Danske Handicaporganisationer (DH) har oprettet et nyt webpanel, som skal være med til at løfte handicapområdet og skabe bedre vilkår for mennesker med handicap og deres pårørende.

Som medlem af Parkinsonforeningen inviteres du til at deltage og dele dine erfaringer...

VIVE, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, har evalueret Parkinsonforeningens rehabiliteringstilbud. Siden 2017 har rehabilitering til personer med parkinson været samlet på Sano i Skælskør – med undtagelse af weekendkurser der også afholdes på Sano Aarhus og Sano Middelfart...

Steve Conte og Rob Dye Light of Day 2014

Billede: Steve Conte og Rob Dye ved Light of Day 2014, Fotograf: Ole Wrietsch

Sæt kryds i kalenderen den 14. december, hvis du vil med til en hyggelig aften i musikkens tegn. Støberihallen i Hillerød danner rammen om en fantastisk aften, hvor du kan opleve musikere fra USA, UK og Canada,...

OBS! OPFØLGNINGSHOLDET ER OVERBOOKET.

Har du tidligere været på Montebello, men er motivationen for at træne dalet, kan du nu søge om at komme på et opfølgningshold på Montebello den 21. marts til 11. april 2020.

Kriterierne for at komme i betragtning til et opfølgningsophold på...

Pages