Parkinsonlinjen

Nogle gange er det rigtig rart at tale med en person udefra, der samtidig kender til livet med parkinson indefra.

Parkinsonlinjen består af to personer med parkinson og to personer, der er pårørende, som hver uge kan træffes telefonisk, hvis man har brug for et godt råd til de udfordringer, som livet med parkinson giver.


Du behøver ikke at have en konkret udfordring, du kan også ringe og blot fortælle, at du har det svært og så udfolder jeres samtaler sig herfra.

Ring til en frivillig

Parkinsonlinjens erfaringsrådgivere har selv et afklaret forhold til sygdommen og rollen som pårørende, og de er i stand til at dele deres erfaringer til gavn for andre. Rådgiverne er desuden underlagt tavshedspligt, så du kan være helt tryg ved at dele dine bekymringer og problemstillinger.

Du kan læse mere om den enkelte rådgiver, deres relation til parkinson samt træffetider herunder.

Lilian Kaare Dyrhagen
Lilian Kaare Dyrhagen har haft parkinson siden 2008. Du kan ringe både som parkinsonramt og som pårørende med spørgsmål, tanker og behov for at tale med en, der kender til sygdommen på egen krop.

Træffetid: Du kan skrive en sms eller lægge en telefonbesked på 30 73 54 80 og Lilian ringer tilbage indenfor få dage.

Jens Møller
Jens Møller fik konstateret Parkinson i 2012 og han blev i 2020 blevet DBS-opereret. Jens er gift og har voksne børn. Han har i en stor del af sit arbejdsliv været rådgiver i flere sammenhænge.

Træffetid: Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 på 30 73 51 08. Herudover kan du sende en sms eller lægge besked, så ringer Jens tilbage.

Inge Rasmussen
Inge Rasmussen har været pårørende i over 30 år og har været med i foreningens pårørendearbejde de sidste 20 år.

Træffetid: Hver torsdag kl. 15.00 – 16.00 på 30 73 51 13. Du kan også skrive en sms eller lægge en besked på telefonsvareren og Inge ringer tilbage indenfor få dage.

Gitte Blanck Kristensen
Gitte Blanck Kristensen har været pårørende siden 2011 og er på arbejdsmarkedet på fuld tid. Gitte er pårørendekontakt i Nordjylland og uddannet til samtaler med personer i krise (ikke psykolog).

Træffetid: Du kan skrive sms eller lægge en telefonbesked på 30 73 57 03, så ringer Gitte tilbage indenfor få dage.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.