Medlemsfordele

Parkinsonforeningen har lang række tilbud til medlemmer af foreningen. Vær dog opmærksom på, at disse fordele ikke er gældende for det passive medlemskab.

Ved at 'klikke' på et af de røde emner herunder, kan du springe direkte til det ønskede emne.

Parkinson Nyt

Som medlem modtager du hvert år fire numre af foreningens medlemsmagasin Parkinson Nyt. Medlemsmagasinet indeholder artikler om Parkinsons sygdom, gode råd til at leve et godt og aktivt liv med sygdommen, nyheder, forskning, inspiration fra andre parkinsonramte og pårørende, nyt fra din lokalkreds, foreningstilbud, invitationer til kommende arrangementer og meget mere.

Til toppen

Nyhedsbrev

Som medlem af Parkinsonforeningen får du tilsendt foreningens nyhedsbrev til din e-mail. På den måde kan du som medlem være på forkant med kommende arrangementer - faglige som sociale - indlæg på hjemmesiden, nye initiativer og spændende forskning. Hvis det ønskes, kan du selvfølgelig til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Til toppen

Rådgivningsteam

Som medlem kan du benytte dig af foreningens forskellige rådgivere. Det kan være socialrådgiveren, sygeplejekonsulenten eller foreningens lokale kontaktpersoner.

LÆS MERE: Foreningens rådgivningsteam

Til toppen

Kurser og aktiviteter

Som medlem kan du deltage i foreningens kurser for parkinsonramte, pårørende og meget andet til en fordelagtig pris. Man skal være medlem for at deltage. Derudover kan du som medlem deltage i foreningens øvrige arrangementer, både lokalt og på landsplan. Det kan eksempelvis være faglige oplæg med neurologer, fysioterapeuter og forskere eller mere sociale arrangementer.

LÆS MERE: Aktivitetskalender

Til toppen

Velkomstpakke

Nye medlemmer modtager ved indmeldelse en gratis velkomstpakke, som indeholder:

  • Seneste nummer af medlemsbladet Parkinson Nyt
  • Med parkinson tæt på
  • Ny med parkinson
  • Træn med parkinson

LÆS MERE: Foreningens publikationer

Til toppen

Lokalt netværk

Som medlem bliver du også medlem af Parkinsonforeningens lokale kreds dér, hvor du bor. Din lokale kreds afholder eksempelvis møder med neurologer, forestår klubarrangementer, festlige sammenkomster, udflugter og meget andet. Du er velkommen til at kontakte kredsbestyrelsens medlemmer for oplysninger om arrangementer.

LÆS MERE: Find din lokale kreds

Til toppen

Netværksgruppen ENE

Netværksgruppen ENE er et tilbud til enlige parkinsonramte. Ofte kan man få støtte fra en ægtefælle, men er man enlig, kan man få støtte i netværksgruppen ENE.

LÆS MERE: Netværksgruppen ENE

Til toppen