PBS betalingsservice

betalingsservice.png

Tilmeld dig til PBS (Nets) - du sparer tid og en tur på posthuset, mens foreningen sparer penge og tid på administration. PBS - betalingsservice er 100 procent sikker og alle oplysninger behandles fortroligt.

Når du klarer din kontingentbetaling via betalingsservice sparer du en tur i (net)banken eller på posthuset. Foreningen tjener også på det - og det er en rigtig god forretning, der kan sikre, at dine penge går til aktiviteter og arbejdet for parkinsonfamilier. Derfor beder vi om din hjælp. Klar din kontingentbetaling ved tilmelding til PBS betalingsservice.

Det er let at tilmelde sig enten ved at følge linket eller ved at ringe til sekretariatet. Du kan altid melde fra, hvis du alligevel ikke ønsker at være tilmeldt - og melder du dig ud af foreningen annulleres tilmeldingen til PBS automatisk. Ordningen er gratis.

Herunder finder du et link, der leder dig til en automatisk tilmeldingsformular. Den er nem at udfylde, blot skal du huske dit medlemsnummer, dine bankoplysninger og foreningens debitornummer, der er 00001.

OBS: Hvis du er nyt medlem, gælder tilmeldingen til PBS Betalingsservice først fra den efterfølgende opkrævning – du skal altså stadig betale kontingentet for første år, når du melder dig ind.

TILMELDING: Betalingsservice

Du finder dit medlemsnummer øverst i foreningens nyhedsbrev eller på bagsiden af Parkinson Nyt.