Vi søger en studentermedhjælp eller en person i fleksjob

Oprettet d. 08.11.2017

Har du en baggrund fra det juridiske eller administrative område og har lyst til at arbejde i en forening, så skynd dig at sende os en ansøgning. Parkinsonforeningen er en patientforening, der arbejder aktivt for at sikre parkinsonramte og deres pårørende bedre livsvilkår. I Danmark er ca. 7.300 mennesker ramt af Parkinsons sygdom og Parkinsonforeningen varetager samlet parkinsonfamiliernes interesser over for myndigheder, samarbejdspartnere og andre. Vi har brug for hjælp til at implementere persondataforordningen, der træder i kraft den 25. maj 2018, i vores arbejdsgange og procedurer. Derudover vil der være andre opgaver af administrativ karakter.

Vi forventer, at du:
- er i gang med relevant juridisk eller administrativ uddannelse, gerne på kandidatuddannelsen, eller har arbejdsmæssig erfaring inden for disse områder - har erfaring med at arbejde med beskrivelser af sagsgange - er initiativrig og kan agere selvstændigt - er god til at samarbejde.

Vi tilbyder:
- Et spændende fagligt miljø i en patientorganisation - Gode muligheder for at sætte dit præg på arbejdet i foreningen - Gode kollegaer - En varieret og til tider travl hverdag - Fleksible arbejdstider.

Dit arbejdssted vil være i Danske Handicaporganisationers hus i Høje Taastrup, tæt på station. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen. Ansættelsen er fra 1.1.2018 til og med den 30.6.2018.
Du kan kontakte kontormedarbejder, Susanne Sindt, ss@parkinson.dk eller på telefon 3635 0230 eller direktør, Astrid Blom, på ab@parkinson.dk eller på telefon 60726313 for yderligere oplysninger. 

Ansøgning og C.V. sendes til Astrid Blom ab@parkinson.dk senest den 22. november 2017 og ansættelsessamtaler forventes gennemført umiddelbart herefter.
Du kan se hele stillingsopslaget HER.