#UniteForParkinsons 2018

Oprettet d. 12.03.2018

Vi nærmer os med hastige skridt den 11. april, hvor International Parkinsondag finder sted. I den anledning har EPDA (European Parkinson's Disease Association) lavet kampagnen #UniteForParkinsons, der har til formål at samle tusindvis af parkinsonforeninger og tilhængere fra hele verden for i fællesskab at vise, hvad Parkinsons sygdom virkelig er.

For at sprede kampagnen så langt ud som muligt, har EPDA dog brug for DIN hjælp! Det eneste du skal gøre er:

  • Optag en kort video med din smartphone, kamera eller en anden hed. Sørg for at lyden er klar
  • Fortæl os om DIN historie! Vis et glimt af din hverdag of fortæl om din daglige udfordringer med Parkinsons sygdom. Folk skal vide, hvordan Parkinson påvirker DIT liv i dag. Fortæl yderligere om, hvad der er den vigtigste ting for dig?
  • Vær ærlig. Vær modig. Vær oprigtig
  • Din video behøver ikke være på engelsk – videoen kan laves på alle sprog
  • Når du har lavet din video, så del den – HUSK at bruge hashtagget #UniteForParkinson
  • Post videoen på Facebook, upload den på Youtube, del på Twitter eller andre sociale medier. Få videoen bredt ud, så den kan blive set af så mange mennesker som muligt for at inspirere dem til at gøre det samme!
  • Vigtigst af alt: del din video igen med hashtagget #UniteForParkinson den 11. april 2018, hvor vores fælles stemme tæller allermest på International Parkinsondag.

Kampagnen henvender sig naturligvis ikke kun til parkinsonramte. Hvis du er familiemedlem til en parkinsonramt, ansat under et plejepersonale eller et sundhedspersonale, eller på anden vis er involveret inden for parkinsonområdet, kan du naturligvis også hjælpe med at sprede ordet ved at lave din egen video, bruge hashtagget #UniteForParkinsons og herigennem vise din støtte for parkinsonramte verden over.

Husk at dele dine videoer igen den 11. april, hvor International Parkinsondag finder sted, og husk samtidig at bruge hashtagget #UniteForParkinsons.

Har du brug for inspiration?

Du kan læse de engelske retningslinjer for kampagnen HER for at få inspiration til, hvordan du kan lave din video. Du kan også se en video lavet af EPDA HER, som et bud på, hvordan du kan udforme videoen.


Støt en fælles sag og bidrag med DIN video!
- Sammen kan vi gøre en forskel!