Udvidet sponsoraftale med OK

Oprettet d. 05.04.2016

Som bilist kan du nu støtte Parkinsonforeningen med tre gange så meget som tidligere. Parkinsonforeningen har nemlig udvidet vores sponsoraftale med energiselskabet OK.

Parkinsonforeningen har udvidet vores sponsoraftale med energiselskabet OK, så alle bilister kan støtte foreningen med tre gange så meget som tidligere, når de tanker brændstof på bilen.

Aftalen er simpel. De lokale bilister støtter foreningen med 6 øre pr. liter brændstof, hver gang de tanker. De skal bare huske at melde deres OK Benzinkort til Parkinsonforeningens sponsoraftale. Det koster ikke bilisterne ekstra, for det er OK og OK’s forhandlere, der betaler det hele.

Som noget nyt får foreningen nu 6 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist også køber el hos OK. Og yderligere 6 øre pr. liter, hvis bilisten også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte foreningen med i alt 18 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Støtte til parkinsonramte og deres pårørende
Direktør Mette Holst glæder sig over udvidelsen af deres sponsoraftale, da den giver flere støttekroner til at skabe bedre vilkår for parkinsonramte og deres pårørende.

- Vi har ca. 7750 medlemmer, hvoraf 2/3 er parkinsonramte og 1/3 er pårørende, fortæller Mette Holst, og fortsætter:

- Vi havde i forvejen en sponsoraftale med OK, men udvidelsen af aftalen giver os nu mulighed for tre gange så meget støtte. De ekstra støttekroner vil vi f.eks. kunne bruge til at afholde kurser om Parkinsons sygdommen eller udbrede kendskabet til sygdommen blandt befolkningen.

Parkinsonforeningen har eksisteret siden 1980, og har lokale foreninger fordelt rundt i hele landet. Et af omdrejningspunkterne i foreningen er budskabet ”Motion er medicin”. Dette budskab kommer blandt andet til udtryk gennem den årlige Parkinson Unity Walk, der tiltrækker omkring 600 mennesker, som samlet går igennem Københavns gader. Udover at bringe fokus på motionens positive effekt, handler Parkinsons Unity Walk også om at skabe synlighed, samvær og netværk.

LÆS MERE: Støt via OK

Fakta om OK og sponsoratet

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.500 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.200 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund