Tilbud til yngre parkinsonramte

Oprettet d. 06.02.2012

Projekt "Fysisk aktivitet og livsstil" skydes i gang i Aalborg med en spændende, informativ og aktiv weekend med fokus på træning, sund livsstil og netværk den 17.-18. marts 2012. Her kan du som parkinsonramt få bedre styr på din daglige træning og samtidig udvide dit lokale netværk.

Når en person bliver ramt af Parkinsons sygdom, rammes hele familien. Et godt lokalt netværk og god kvalitet i den daglige træning er derfor vigtigt for både den parkinsonramte samt hele familien. Tag  derfor din kone/mand/kæreste med til denne weekend med træning, foredrag, networking og livsglæde. Træningen er selvfølgelig både for parkinsonramte og pårørende.  Pauser indlægges undervejs.

Weekenden foregår lørdag den 17. til søndag den 18. marts i Aalborg og der er tilmelding via denne side.

HVAD KAN DU FORVENTE?
Denne weekend kan du som parkinsonramt få bedre styr på din daglige træning og samtidig udvide dit lokale netværk. Vi sætter kort- og langsigtede mål for den enkeltes fremtidige træning.

Der er altså lagt op til en spændende, informativ og ikke mindst aktiv weekend, hvor du vil komme til at afprøve forskellige træningsemner, der er knyttet til foreningens nye pjece om træning og Parkinsons sygdom, der udkommer i midten af marts.

OPLÆGSHOLDERE
Undervisningen foregår med engagerede oplægsholdere, der alle er specialister. Følgende oplægsholdere forventes at være med:

  • Fysioterapeut og rådgiver i Parkinsonforeningen, Finn Egeberg Nielsen
  • Fysioterapeut Emilie Wøjdemann Thomsen
  • Fysioterapeut Carina Hjerming
  • Socialrådgiver og projektmedarbejder i Parkinsonforeningen Lene Poulsen
  • Logopæd Maja Dahl

LÆS MERE: Om kurset og tilmelding