Tag på inspirationsophold på Bogensholm

Oprettet d. 31.01.2020

Nu har du mulighed for at tage på tre-dages miniferie på Djursland og få inspiration til et aktivt liv med parkinson samt danne netværk med andre ligestillede. 

Bogensholm Hovedgaard ligger smukt placeret i Mols Bjerge og har lækre ferielejligheder, skønne fællesrum og adgang til indendørs swimmingpool. Gæsterne indkvarteres i komfortable ferielejligheder, der hver indeholder to dobbeltværelser og et enkeltværelse. Forplejning er inkluderet i opholdet. Prisen for opholdet er 500 kr. pr. person, og der kan deltage 9-12 personer på hvert ophold.

Der tilbydes i alt fem ophold til tre forskellige målgrupper. De tre første ophold tilbydes alle parkinsonramte uanset alder og deres partner. Det fjerde ophold tilbydes enlige med parkinson, mens det femte tilbydes personer med parkinson under 60 år og deres partner.

På alle fem ophold vil der være en introduktion til Rock Steady Boxing og boksetræning. Derudover vil man blive introduceret til mindfulness i naturen ved en fysioterapeut, få mulighed for svømning i indendørs pool samt oplæsning og refleksion ved en litteraturuddannet. Der er desuden mulighed for fælles gåture.

Du kan læse meget mere om de enkelte ophold samt hvordan du ansøger om et inspirationsophold her