Støttekoncert med en perlerække af danske kunstnere

Oprettet d. 20.10.2017

Tonny Landy, ambassadør for Parkinsonforeningen og operasanger, inviterer til koncert med bl.a. Safri Duo, Ghita Nørby og Gitta-Maria Sjöberg. Alle kunstnere medvirker uden honorar, og al overskud går til Parkinsonforeningen. 

Den 20. november kl. 19.30 i Koncertkirken på Blågårds Plads i København kan du få en enestående oplevelse med 14 af landets bedste kunstnere. Koncerten er en del af kampagnen ’Få penge til at yngle’, hvor en række kendte danskere har fået 5.000 kr., som de skal få til at vokse til fordel for Parkinsonforeningen. Tonny Landy er én af de udvalgte og vil med en støttekoncert indsamle midler, som bl.a. skal gå til rådgivning, kurser og medlemsblad. Han har et mål om at tidoble startbeløbet, så han indsamler 50.000 kr. til Parkinsonforeningen.

”Det er første gang, at der på denne måde bliver samlet penge ind til Parkinson-sagen. Jeg har valgt at yngle penge for at støtte Parkinsonforeningens vigtige arbejde, men også for at sætte Parkinson på landkortet”, siger Tonny Landy.

Medvirkende kunstnere
Tonny Landy har udvalgt 14 kunstnere: Ghita Nørby, Safri Duo, Nicholas Bro, Flemming Jensen, Lars Hannibal, Brit-Tone Müllertz, Magnus Vigilius, Gitta-Maria Sjöberg, Stig Fogh, Henrik Goldschmidt, Guido Paevatalu, Tove Hyldgaard, Carol Conrad, Irene Hasager og Carl Ulrik Munk-Andersen.

Tonny Landy er aftenens vært og konferencier.

Protektor for Parkinsonforeningen, grevinde Alexandra, vil også deltage i støttekoncerten.

KØB BILLETTER: Billetto.

LÆS MERE: Pressemeddelelse.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i koncerten, kan du støtte Tonny Landys arbejde med at indsamle penge via Betternow.

LÆS MERE: Tonny Landys indsamling på Betternow.