Støt Parkinsonforeningen ved begravelser og bisættelser

Oprettet d. 23.06.2020

Efter at have levet et langt liv med parkinson, så kan det for mange give mening at donere penge til Parkinsonforeningen i stedet for at få bårebuketter til sin begravelse eller bisættelse. Lav en aftale med dine kære, hvad du ønsker dig, når du engang går bort. 

Parkinsonforeningen modtager mange donationer i forbindelse med begravelser og bisættelser, hvor gæster giver penge til foreningen i stedet for at købe bårebuketter. Det er de pårørende til den afdøde som i dødsannoncen skriver, at der ønskes donationer til Parkinsonforeningen i stedet for bårebuketter samt noterer et mærke, f.eks. afdødes navn. Hvis du som pårørende ønsker at få en oversigt over, hvem der har doneret penge, så har vi brug for dine kontaktoplysninger.

Hvad går din støtte til?
Når du donerer midler til Parkinsonforeningen, så støtter du en vigtig sag. Parkinsonforeningen er det naturlige samlingspunkt for alle, der lever med parkinson og deres pårørende. Man kan møde andre i samme situation, enten til diverse faglige eller sociale arrangementer eller i de mange lokale eller nationale netværksgrupper. Foreningen har en bred vifte af rådgivere, som kan give råd om alt inden for sygdommen. Foreningen er opdateret med den nyeste viden om parkinson og kommunikerer om denne i et medlemsblad, på hjemmeside, i nyhedsbreve og via Facebook. Sidst men ikke mindst støtter foreningen forskning i Parkinsons sygdom med et årligt millionbeløb, så dem, der lever med parkinson i dag, kan leve det bedst mulige liv og fremtidige generationer forhåbentlig ikke skal have parkinson.

Kontakt
Hjælp Parkinsonforeningen med at hjælpe parkinsonramte og deres pårørende. Ønsker du at støtte foreningens arbejde ved at donere midler i forbindelse med begravelser og bisættelser, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 36350230 mandag-fredag kl. 10-14.