Spørgeskema om vederlagsfri fysioterapi

Oprettet d. 14.12.2020

Parkinsonforeningen ønsker at vide mere om den vederlagsfri fysioterapi, som personer med parkinson er berettiget til. Vi ønsker at vide, hvor meget og hvordan den bliver brugt, og vi ønsker at blive klogere på, hvordan personer med parkinson oplever indholdet af tilbuddet. Desuden ønsker vi viden om, hvor meget du træner ud over den vederlagsfri fysioterapi, dvs. egen træning, og hvordan du træner.

Vederlagsfri fysioterapi er den træning, som du er henvist til via egen læge eller neurolog, og som du får hos en fysioterapeut. Ofte går du på et hold sammen med andre, både med og uden parkinson. Hvis du ikke selv kan komme til træning hos fysioterapeuten, så kan der laves en ordning, hvor han/hun kommer i dit hjem. Træningen er gratis, fordi du har parkinson.

Spørgeskemaet skal primært besvares af personer med parkinson og kan både besvares, hvis du modtager vederlagsfri fysioterapi, og hvis du ikke gør. Hvis du har parkinson og ikke selv er i stand til at svare på spørgeskemaet, kan din pårørende besvare det for dig.

Når du besvarer spørgeskemaet, skal du tage udgangspunkt i november måned. Situationen på nuværende tidspunkt kan nemlig være anderledes grundet de øgede restriktioner som følge af corona.

Spørgeskemaet tager ca. 10-15 minutter at udfylde. Dine svar er værdifulde for Parkinsonforeningens videre arbejde med vederlagsfri fysioterapi og egen træning. Der er frist 3. januar 2021.

SVAR HER: Spørgeskema om vederlagsfri fysioterapi