Skynd dig! Ledige pladser på to ugers rehabiliteringsophold i efteråret

Oprettet d. 07.09.2020

Det populære to ugers rehabiliteringsophold på Sano har ledige pladser i uge 43-44 i Skælskør. Så er du i midterfasen af din Parkinsons sygdom (fase 2-3) og har brug for værktøjer til at leve med din sygdom, så skal du skynde dig at få en henvisning via din praktiserende læge eller neurolog. 

Et to ugers rehabiliteringsophold på Sano er individuelt, og der bliver taget udgangspunkt i dine konkrete funktionsnedsættelser. Opholdet vil blive afviklet i en vekselvirkning mellem individuel træning, holdtræning, undervisning, mestringssamtaler og workshops. Der vil blive udarbejdet et individuelt træningsprogram, som du skal arbejder videre med hjemme. Efter fire måneder kommer du tilbage på Sano til to opfølgningsdage. Pårørende vil blive tilbudt at deltage to af dagene i forløbet.

For at deltage på et to ugers ophold skal din praktiserende læge eller neurolog udfylde et henvisningsskema. Du kan finde henvisningsskema og mere information på Sanos hjemmeside her

Kontakt
Eventuelt yderligere oplysninger om rehabiliteringsopholdet kan rettes til Sano på parkinson@sanocenter.dk / 7879 0070 eller til sundhedspolitisk konsulent i Parkinsonforeningen Marlene Grønnegaard Sørensen på ms@parkinson.dk / 3635 0235.