Sidste chance: Kom med til La Santa

Oprettet d. 23.09.2013

Parkinsonforeningen har modtaget en opfordring fra Tina Raun Nielsen, der håber, at flere parkinsonramte og pårørende vil tage med til Club La Santa. Tina har selv Parkinson og er 44 år.

"Nu får du mulighed for at træne på en sjov og anderledes måde - nemlig gennem dans. For dans er faktisk en rigtig god måde at træne på. Når man danser, får man trænet balancen, styrke, rytmen, kondien, koordination, mavemuskler (når vi griner), bliver i godt humør og får følelsen af livsglæde. Alt det får man, når man danser. Plus, du vil komme til at møde nogle mennesker, som har Parkinson lige som dig selv. Du vil opdage at vi har meget tilfælles.

Sidst men ikke mindst: Vi rejser væk fra vinterkulden i januar. Ned til varmen på La Santa. Det her tilbud kan man da ikke sige nej til. Så skynd dig at tilmelde dig, tag også gerne konen, manden, kæresten eller børnene med. Jo, flere der melder sig til turen, jo større chance er der for, at Ballroom Fitness Danseugen på Club La Santa går i opfyldes. Det håber vi MEGET på".

Der er tilmeldingsfrist 1. oktober 2013.

LÆS MERE: Program, tilmelding mv.