PillPen søger frivillige til test

Oprettet d. 26.01.2015

Iværksætterselskabet PillPen IVS har i samarbejde med en gruppe parkinsonramte udviklet en ny intelligent pilledispenser – PillPen - på en workshop på Iværksættterfabrikken i Sønderborg.

Målet med produktet er at hjælpe parkinsomramte med at få taget medicinen rettidig hver gang, da det netop ved Parkinsons sygdom er utroligt vigtigt, at medicinen tages til tiden.

Der er nu udviklet en prototype, der kræver en afprøvning blandt brugere, inden produktet kan sættes i produktion. Derfor søger de mellem 20 og 25 parkinsonramte, der har tid og lyst til at afprøve produktet.

PillPen IVS forventer at kunne starte testene i sidste uge af januar med de første 8 - 10 personer. De vil meget gerne have testpersoner på forskellige stadier af sygdommen, da motorik og muskelstyrke i hænderne er vigtige elementer i forbindelse med testen. Testpersonerne vil, ud fra sygdommens stadie, blive bedt om at afprøve enten en mekanisk eller en motoriseret udgave af pilledispenseren. Enkelte vil kunne få begge til afprøvning.

Før testen vil de gerne mødes med testpersonerne og deres pårørende/hjælpere for at præsentere produktet og instruere dem i brugen. Alle vil blive bedt om at udfylde et testskema og et spørgeskema og/eller deltage i et efterfølgende interview.

Når PillPen IVS har personer til det første hold, vil de sende en invitation til introduktionsmødet, der forventes at foregå i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Er du interesseret i at være testperson, bedes du sende en e-mail med navn og telefonnummer til bo.balstrup@bbsyd.dk

Skulle der være spørgsmål omkring deltagelsen i testen, er du velkommen til at ringe til Bo Balstrup på telefon 2326 2942 eller Behnam Rayeni på telefon 5274 2672.