Pengene yngler til gavn for parkinsonramte og pårørende

Oprettet d. 24.10.2017

Med en måned tilbage af indsamlingsperioden er der indsamlet ikke mindre end 270.000 kr. Disse midler er blevet indsamlet ved golfturneringer, foredrag og Betternow.

Parkinsonforeningen søsatte for 1½ måned siden en landsdækkende kampagne 'Få penge til at yngle', hvor 14 kendte danskere hver har fået 5.000 kr. fra Parkinsonforeningen, som de skal få til at vokse til (forhåbentlig!) mange penge. 

Initiativtager til kampagnen, Brian Guldbrandt, er dybt taknemmelig for den store indsats, de 14 fundraisere yder:

"Det er rigtig, rigtig flot. Alle de 14 fundraisere kæmper virkelig for at samle midler til parkinsonramte og deres pårørende. Men en måned tilbage vil jeg opfordre alle til at træde speederen helt i bund, så vi kan nå den halve million, som er målet," siger Brian Guldbrandt.

Kalenderen den sidste måned er spækket med - om muligt - endnu flere aktiviteter:

Hvis du ikke kan deltage i arrangementerne, kan du også støtte kampagnen via Betternow. De indsamlede midler går til rådgivning, kurser og medlemsbladet Parkinson Nyt. Alle bidrag - stort som småt - er meget velkommen. Vi skal nå den halve million!

Hvis du har spørgsmål til kampagnen, kan du kontakte Marlene Grønnegaard Sørensen fra Parkinsonforeningens sekretariat på mail: ms@parkinson.dk eller tlf. 3635 0235.