Parkinson Unity Walk 2018 nærmer sig med hastige skridt

Oprettet d. 24.04.2018

I år kan du endnu en gang deltage i Parkinson Unity Walk, når vi i fællesskab indtræder gader og stræder i forsøget på at sætte fokus på Parkinsons sygdom i offentlighedens nærvær. Som noget nyt i år bliver Parkinson Unity Walk ikke blot afholdt i København den 26. maj, men også i Nykøbing Mors den 9. juni og i Sindal den 16. juni. Deltag i disse festlige dage, tag dine pårørende, venner og bekendte med, og støt vores fælles sag!

Udover at øge kendskabet til Parkinson, har Parkinson Unity Walk også til formål at styrke sammenholdet, fællesskabet og netværk for parkinsonramte og deres pårørende. Walken skal samtidig inspirere til at dyrke motion. Vores mål er, at vi sammen støtter op om den fælles sag og er med til at synliggøre og udbrede forståelsen for, hvad Parkinson er for en størrelse. Vi håber derfor at se en masse!

Du kan finde programmerne for de forskellige Unity Walks herunder:

 

København lørdag den 26. maj kl. 12:00 - 16:00

Parkinson Unity Walk København åbnes af Parkinsonforeningens ambassadør Camilla Nørgaard kl. 12:00, hvorefter danseinstruktør, Elisabeth Dalsgaard, vil stå for opvarmning inden walken. For Parkinson Unity Walk har overskriften altid været "Motion er medicin", hvilket vi også vil efterleve i år, hvor vi går gennem Københavns gader Fra Højbro Plads til Nytorv, med trommeorkesteret Slagkraft i front. Det samme gør Harlekin og Columbine fra Tivoli. På Nytorv vil Rubberband tage over med musik af Beatles. Der vil desuden være mulighed for at købe mad og drikke samt lodder til Parkinsonforeningens lotteri 2018.

Mødested: Højbro Plads, 1200 København K

Parkinson Unity Walk København: Tilmeld dig her
 

Mors lørdag den 9. juni kl. 11:30 - 15:30

Parkinson Unity Walk på Mors åbnes i Nykøbing Hallen kl. 11.30, hvor der vil være opvarmning, før gåturen begynder under ledelse af Morsø Pigegarde. Vi går ned ad byens gågade, og herefter vil der være mulighed for at vende tilbage til hallen og få en sandwich og noget at drikke, samtidig med, at der vil være musikalsk underholdning ved Gerhard Mark. De, der har lyst, kan gå ture på henholdsvis 5 og 10 kilometer langs fjorden og derefter vende tilbage til hallen og få afslutningen med ved 15.30-tiden.

Mødested: Nykøbing Hallen, Nygade 29, 7900 Nykøbing

Parkinson Unity Walk Mors: Tilmeld dig her

Læs mere her: Motion er go' medicin
 

Sindal lørdag den 16. juni kl. 10:00 - 16:00

VendelboWalk 2018 finder sted i Slotved Skov tæt ved Sindal, hvor der på dagen vil blive indrettet en stor festplads. Der holdes taler af honoratiores, bl.a. Hjørrings borgmester. Der vil være aktiviteter for både krop, hoved og lattermuskler, da der arrangeres løb, gang og kørestolsture samt poster med gruppeopgaver. Der vil derudover være humoristiske indslag og musk påpladse. Der er mulighed for spisning af medbragt mad, men der kan også købes mad på pladsen.

MødestedSlotsved Skov, 9870 Sindal

VendelboWalk - Parkinson Unity Walk Sindal: Tilmeld dig her