Nyt fra rehabiliteringsprojektet

Oprettet d. 15.12.2014

Den 24. oktober 2014 modtog Parkinsonforeningen den glædelige nyhed, at rehabiliteringsprojektet fortsætter i yderligere to år. Det er endnu engang lykkes at få en bid af ’satspuljekagen’, som fordeles til indsatser og projekter på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet.

Rehabiliteringstilbuddene fortsætter i den toårige periode i sin nuværende form med enkelte erfaringsbaserede ændringer. Det betyder, at der vil blive afholdt weekendkurser for fase 1 (nydiagnosticerede) på Sjælland, Fyn og Jylland, hvor både parkinsonramte og pårørende kan deltage. Derudover tilbydes to-ugers-rehabiliteringsophold på Vejlefjord Rehabiliteringscenter og Sano i Skælskør. Endelig vil hjemmebesøgene til parkinsonramte i senfasen fortsætte, således at ramte og pårørende i udvalgte kommuner på Sjælland kan få besøg af et parkinsonteam i eget hjem. 

Nu er de første datoer faldet på plads for rehabiliteringstilbuddet til henholdsvis fase 1 og fase 2+3. Hvornår de enkelte kurser afholdes, indhold og information og henvisning finder du via nedenstående link. Du kan også finde datoerne i aktivitetskalenderen.

LÆS MERE: Rehabilitering 

LÆS MERE: Aktivitetskalender

 

(Foto: iStock)