Nyt foredrag om søvnforstyrrelser

Oprettet d. 20.10.2018

Få den nyeste viden om forskningen i søvnforstyrrelser og kognitiv udvikling ved Parkinsons sygdom når Aarhusklubben indbyder til en aften med cand. psych., ph.d.-studerende Jeppe Schaldemose og cand. polyt, ph.d.-studerende Martin Kinnerup som forsker videre i de emner, vi har hørt om tidligere, nemlig søvnforstyrrelser i forbindelse med Parkinsons og kognitive forandringer.

De to forskere arbejder sammen på et fælles projekt på Aarhus Universitetshospital, men vil belyse to vidt forskellige dele af projektet. Psykologen, Jeppe har et særligt fokus på kognitive evner såsom hukommelse og overblik og hvordan disse evner udvikler sig med tiden. Ingeniøren, Martin har et særligt fokus på ændringer i søvnen, hjernens arkitektur og hjernens interne kommunikation.

Begge vil undervejs fortælle lidt om den uddannelse, der fører frem til titlen som PhD, og om deres motivation til at arbejde med en sygdom som vores. Der bliver selvfølgelig tid til spørgsmål undervejs og både Jeppe og Martin har bedt mig fortælle at de ikke har noget imod at blive afbrudt undervejs.

Mødet finder sted torsdag d. 1. november 2018 kl. 19.00  til ca. 21.00 i Langenæskirkens Menighedshus.

LÆS MERE: Foredrag om søvnforstyrrelser og kognitiv udvikling

 

Foto: iStockphoto.com