Nyheder fra Parkinsonforeningen

Parkinsonforeningen har fået flere midler til rehabilitering, og Sano kan derfor udbyde ekstra rehabiliteringsophold i efteråret 2019.

Weekendkurser for fase 1:

  • 7.-8. september 2019 (Skælskør)
  • 28.-29. september 2019 (Aarhus)

Tilbuddet i...

Skal du på ferie med parkinson? Husk at tage det blå EU-sygesikringskort med på rejsen.

Det blå EU-sygesikringskort er et kort, der viser, at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land, du rejser i. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort, når du...

Torsdag den 15. august fra klokken 16:30 kan du møde Frank og Anja Holst til et JV Direkte-arrangement, hvor de vil fortælle om deres kamp mod den atypiske parkinsonsygdom lewy body demens, og de mange svære beslutninger familien har truffet for at forsøge at bevare kærligheden.

...

TV2 Nyhederne bragte søndag den 16. juni et indslag om fokuseret ultralyd. Det er en behandlingmetode, der anvendes mod essentiel tremor. I de senere år har det dog vist sig, at den også ser ud til at have god effekt overfor parkinsonpatienters rysten.

Direktør Astrid Blom var derfor i...

Lørdag den 31. august 2019 afholdes "Ray Kennedy Cup 2019" - en fodboldturnering for parkinsonramte. Arrangementet starter kl. 14.00 og der spilles frem til 18.00, herefter er der fælles middag.

Bag den danske Ray Kennedy Cup  står Fysioterapeut Finn Egeberg Nielsen samt en flok aktive,...

Pages