Nyheder fra Parkinsonforeningen

Parkinsonforeningen holder lukket i forbindelse med påsken og kan ikke kontaktes i  uge 16 fra mandag den 15. april til og med 2. påskedag den 22. april 2019. Foreningens rådgivere holder også ferie og er tilbage i uge 17.

Mangler du en god bog til ferien? Sammen med 6 andre foreninger var Parkinsonforeningen i sidste måned med til at markere Hjerneugen. I den forbindelse har alle foreninger udvalgt en række bøger, som involverer netop deres mærkesag.

Der er skrevet masser af god litteratur, hvor livet med...

Den 11. april var det International Parkinsondag. I Danmark benyttede Parkinsonforeningen dagen til at sætte fokus på den avancerede behandling af parkinson. 

Alle foredrag blev optaget og du kan se dem gratis. Arrangementet er filmet fra start til slut og herunder kan du se de...

I foråret stod Parkinsonforeningen bag to velbesøgte medlemsmøder om medicinsk cannabis. Møderne blev indledt kort af neurolog og parkinsonekspert Kristian Winge. Her fortæller han, hvorfor de danske neurologer meget sjældent udskriver medicinsk cannabis til mennesker, der lever med...

Den 25. maj mødes vi igen til en hyggelig dag med livsglæde, motion og fællesskab i centrum, så tag dine børn, børnebørn, familie og venner med og støt vores fælles sag, når vi går for parkinsonsagen i København.

Det koster kun 100 kr. per voksen og 50 kr. per barn at være med. Samtidig...

Pages