Nye gratis danseworkshops rundt i landet

Oprettet d. 24.10.2017

Foto: Danseinstruktør Elisabeth Dalsgaard

Nu er det igen muligt at få en smagsprøve på Parkinsondans, når Parkinsonforeningen i december 2017 / januar 2018 kommer rundt i landet med 10 gratis workshops, som en del af projektet ’Dans med Parkinson’ støttet af TrygFonden.

Der vil være 7 workshops i Ballroom Fitness™ og 3 workshops i dansetræning inspireret af PD-dans. Ballroom Fitness tager udgangspunkt i de klassiske pardanse, som f.eks. vals, cha cha cha, slow fox mm., men dansen er bygget op på en sådan måde, at man som deltager danser både alene og med en partner. PD-metoden er inspireret af den amerikanske danseform PD Dance, hvor kroppen og bevægelserne bruges til at lave små fortællinger til musikken. Dansetræningen lægger derfor stor vægt på via koreografi og improvisation at skabe de billeder, som opstår i deltagerens hoved.

Du kan tilmelde dig i Parkinsonforeningens aktivitetskalender på hjemmesiden HER, og tilmelding er først-til-mølle.

Der er startet lokale dansehold op i store dele af landet, så hvis du gerne vil gå til dans regelmæssigt, kan du se på Parkinsonforeningens hjemmeside HER, om der er et hold i dit lokalområde.

Du kan også ’synes godt om’ Facebooksiden ’Dans med Parkinson’ HER, hvor du vil få de nyeste informationer om Parkinsonforeningens danseprojekt.