Nibe Rotary Klub støtter walken

Oprettet d. 15.04.2015

Nibe Rotary Klub støtter Parkinson Unity Walk 2015
I forbindelse med Parkinson Unity Walk 2015 har Nibe Rotary Klub doneret kr. 5.000 til Parkinsonforeningen, som i år arrangerer Parkinson Unity Walk den 30. maj i København. Beløbet blev overrakt til Birgit Sæhl af præsident Susanne Genet og Martin Bjørn, som har været initiativtager til donationen. Birgit Sæhl er oprindeligt fra Nibe, men nu bosiddende i København.

Donationen medvirker til at foreningen kan tilbyde bl.a. nordjyske medlemmer fælleskørsel til Parkinson Unity Walk i København den 30. maj, som også får deltagelse af nogle medlemmer fra Nibe Rotary Klub.

Parkinson Unity Walk, som også blev afholdt i 2012, 2013 og 2014, blev oprindeligt startet i New York og har bredt sig til flere lande rundt omkring i verden. Arrangementet skal være med til at skabe synlighed, sammenhold, samvær og netværk for parkinsonramte og deres pårørende, da sygdommen ofte begrænser patienternes i deres sociale liv. Herudover skal projektet også være med til at danne ramme om fundraising til bl.a. forskning, rådgivning og sociale initiativer.

Parkinsonforeningen vil med walken gerne sætte fokus på:

  • Det positive livssyn
  • Det hele menneske
  • Vigtigheden af regelmæssig motion

KOM MED: Parkinson Unity Walk 2015