Lav en personlig t-shirt

Oprettet d. 04.05.2017

Når parkinsonambassadør Camilla Nørgaard stiller op til årets Parkinson Unity Walk, foregår det i en unik t-shirt med tekst og billede af hendes far Ole. Mød Camilla og hendes skønne familie på Facebook, hvor vi har postet en sød lille film med en opfordring til at gå med den 20. maj i København.

SE FILMEN: Camilla og Parkinson Unity Walk

Denne gang er det 6. gang vi går gennem København og i år er ruten tilrettelagt, så vi starter på Nytorv og slutter på Højbro Plads. Vi forventer mellem 500-800 mennesker og det plejer at være en skøn dag, hvor parkinsonramte og pårørende står – og går - sammen og sætter fokus på skabelsen af et positivt, aktivt og langt liv med Parkinsons sygdom. Samtidig giver dagen omtale og skaber øget synlighed for vores vigtige sag.

KØB BILLET: Tilmelding og information

Som noget nyt har du nu mulighed for at lave din helt egen t-shirt til dagen med personligt foto, logo og tekst. Så kan du og din familie være med til at vise, hvem I går for og hvem I går med som et team! Normalprisen er 155 kr., men ved at bruge kuponkoden pfwalk2017 får du 10% i rabat.

T-shirten er nem at lave. Du skal blot indtaste navnet for dit Team og uploade et foto. Billedet kan efterfølgende redigeres, hvis du trykker, der hvor der står: "Du kan dekorer dette produkt".

KØB T-SHIRT: Lav din personlige t-shirt her

Vi glæder os til at se alle de flotte, personlige t-shits!