Kom med til DBS-netværk

Oprettet d. 06.06.2018

Den 12. september inviterer Parkinsonforeningen til netværksmøde i Høje Taastrup for DBS-opererede, deres pårørende og andre interesserede. 

Når man overvejer at tage imod et tilbud om avanceret behandling, kan der være mange spørgsmål, som melder sig. Mange skal og kan besvares af fagpersonale, mens andre spørgsmål med fordel kan drøftes med en eller flere, som selv har stået i samme situation og på egen krop har oplevet tiden før, under og efter operationen. Tilsvarende skal netværket give mulighed for, at de, der allerede lever med operationen, kan drøfte hverdagen med ligesindede.

Onsdag den 12. september samles vi derfor i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup kl. 12.00-16.00, hvor der vil være rig lejlighed til at udveksle erfaringer. DBS-netværket at i år valgt der skal være seperate oplæg for de opererede og de ikke-opererede. 

Merete Karlsborg, overlæge vil holde oplæg om selve operationen og tiden før/efter med mulighed for spørgsmål for de ikke-opererede. Marielle Zoetmulder, neuropsykolog og en Parkinson-sygeplejerske vil sammen med de opererede skabe dialog om de personlige erfaringer suppleret med erfaringer fra praksis.

LÆS MERE: Info og tilmelding