Husk opkrævning i disse dage

Oprettet d. 21.02.2014

Vær opmærksom på, at Parkinsonforeningen i disse dage opkræver kontingent for 2014.

Vil du undgå, at du fremadrettet skal holde øje med kuverten, kan du med fordel tilmelde dig PBS (Nets) - du sparer tid og en tur på posthuset, mens foreningen sparer penge og tid på administration. PBS - betalingsservice er 100 procent sikker og alle oplysninger behandles fortroligt.

Når du klarer din kontingentbetaling via betalingsservice sparer du en tur i (net)banken eller på posthuset. Foreningen tjener også på det - og det er en rigtig god forretning, der kan sikre, at dine penge går til aktiviteter og arbejdet for parkinsonfamilier. Derfor beder vi om din hjælp. Klar din kontingentbetaling ved tilmelding til PBS betalingsservice.

Det er let at tilmelde sig enten ved at følge linket eller ved at ringe til sekretariatet. Du kan også selv tilmelde dig via din netbank eller ved at aflevere det girokort, du modtager, i banken. Du kan altid melde fra, hvis du alligevel ikke ønsker at være tilmeldt - og melder du dig ud af foreningen annulleres tilmeldingen til PBS automatisk. Ordningen er gratis.

LÆS MERE: Tilmelding PBS (Nets)