Har du styr på arvereglerne? Invitation til webforedrag

Oprettet d. 18.08.2020

Har du overblik over, hvem der arver dig? Hvor meget hver enkelt arver? Og hvilke muligheder du har? I anledning af den Internationale Testamentedag den 13. september, tilbyder Det Gode Testamente et 30 minutters web-foredrag med nogle af landets dygtigste arveretsadvokater. Her kan du blive klogere på mulighederne inden for de danske arveregler.

30 minutter i selskab med nogle af landets dygtigste arveretsadvokater – hjemme i din egen sofa
Deltag i web-foredrag 13. september kl. 14.00

Søndag den 13. september er det den Internationale Testamentedag. I den anledning inviterer Det Gode Testamente i samarbejde med to af landets mest erfarne advokater inden for arv og testamente til et 30 minutters foredrag hjemme i din egen stue.

Med web-foredraget kan du blive klogere på de danske arveretsregler og få råd og viden om, hvordan du kan udforme dit testamente, og eventuelt inddrage en velgørende sag.

Deltag og vind en sofahyggepakke
Når du tilmelder dig, er du samtidig med i lodtrækningen om 200 sofahyggepakker, der består af nyristede kaffebønner og lidt lækker chokolade.

> Tilmeld dig her

Har du et spørgsmål?
Sidder du inde med nogle spørgsmål om arv og testamente, så tøv ikke med at stille det til de to advokater. Vær opmærksom på, at vi ikke kan besvare helt personlige spørgsmål. Spørgsmålet kan stilles, når du trykker på "Tilmeld" på siden, du kommer ind på. 

> Send os dit spørgsmål

Har du brug for personlig rådgivning?
Har du et helt specifikt og personligt spørgsmål, som du gerne vil have svar på, kan du tage fat i en af de advokater, der er tilknyttet Det Gode Testamente. Dem kan du også med fordel bruge, hvis du allerede er afklaret omkring dit testamente. Find den nærmeste advokat på Det Gode Testamentes hjemmeside.

> Find advokat

Hvad er Det Gode Testamente?
Parkinsonforeningen er gået sammen med 36 andre velgørende organisationer i samarbejdet Det Gode Testamente. Igennem samarbejdet vil vi fortælle om de muligheder, der er for at støtte velgørenhed, når man laver testamente. Du kan læse mere på hjemmesiden www.detgodetestamente.dk, hvor du også kan finde gode råd og vejledning. På hjemmesiden kan du fx også få kontakt til over 200 advokater, som samarbejder med Det Gode Testamente og tilbyder gratis og uafhængig rådgivning.