Foredrag og fotoudstilling

Oprettet d. 05.03.2019

HJERNEN I FOKUS er det danske bidrag til en international kampagneuge, Brain Awareness Week, som hvert år ligger i uge 11. På dansk hedder den Hjerneugen, og her sætter syv foreninger fokus på hjernen med forskellige aktiviteter.

En af de spændende aktiviteter er fotoudstillingen og -konkurrencen ’Mig og min hjerne’, hvor 14 udvalgte billeder viser forskellige aspekter af livet med en hjernesygdom. I Aarhus har du mulighed for at se billederne fra mandag den 11. marts og ugen ud.

Udstillingen åbnes med foredraget ”Hvad sker der med hjernen, når man rammes af en hjernesygdom?” ved Per Borghammer, klinisk professor, Institut for Klinisk Medicin - Klinisk fysiologi og nuclearmedicin, SKS, PET-Centret, forskningsafdeling.

Arrangementet foregår i Auditoriet, VIA University College, Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

TILMELDING: Foredrag og fotoudstilling

HJERNEN I FOKUS
De syv foreninger, der står bag netværket er: Alzheimerforeningen, Epilepsiforeningen, Hjernerystelsesforeningen, Hjernesagen, Hjerneskadeforeningen, Parkinsonforeningen og CP Danmark (tidligere Spastikerforeningen).

I uge 11 arbejder vi sammen om at skabe opmærksomhed om hjernens fantastiske potentiale, herunder de udfordringer som den syge eller skadede hjerne giver - uanset om årsagen er medfødt eller kommet til senere i livet.