Foredrag med Eva Jørgensen

Oprettet d. 07.01.2015

Storstrømmens kreds inviterer til foredrag med Eva Jørgensen: "Kære pårørende: Et foredrag om følelser og forandringer". 

Når én, vi elsker, rammes af alvorlig sygdom, ændrer livet sig radikalt. Et kaos af følelser dukker op, og samtidig skal man forholde sig til alle mulige praktiske, økonomiske og juridiske spørgsmål.

Med udgangspunkt i sine bøger Vi ses i morgenSorrig og glæde og senest Kære pårørende, fortæller den tidl. TV journalist Eva Jørgensen om rollen som pårørende til et menneske med en dødelig, neurologisk sygdom. Om sorgen og glæderne. Om konflikterne og skyldfølelsen over ikke at slå til. Om afmagten og tabuerne og kampen for selv at overleve psykisk. Om hvordan hun betragter døden og finder vejen igennem smerten.

Eva Jørgensens to første bøger fortæller hendes egen historie som pårørende til en mand med den aggressive sklerosesygdom ALS, mens bogen Kære pårørende med baggrund i hendes egne erfaringer og i interviews med pårørende og eksperter rådgiver om, hvordan pårørende kan håndtere de nye udfordringer, finde styrke og holde fast i egen livskvalitet midt i en svær situation.

LÆS MERE: Info og tilmelding