Nyheder fra Parkinsonforeningen

Er du pårørende, og vil du gerne stå for en selvhjælpsgruppe for pårørende til parkinsonramte? Nu har du muligheden for at komme på et gratis kursus d. 8.-9. november. Der er også pladser til pårørende, der allerede er igangsættere/tovholdere for en pårørendegruppe.

Kurset udbydes som en...

Korprojektet på Fyn starter i september. Dette markeres med et ”Kick-off” arrangement fredag den 30. august kl. 11.00 – ca. 14.00 i Fredens Kirkes sognehus, Skibhusvej 162, 5000 Odense C.

På dagen deltager en samarbejdspartnere og interesserede enkeltpersoner og projektgruppen håber, at...

Til dig, der fik legat i 2018 og tidligere fra Parkinsonforeningen eller fra Bjarne Saxhofs fond, formidlet af Parkinsonforeningen. 

Midlerne bevilges ifølge fundatsen for Bjarne Saxhofs fond under forudsætning af, at legatmodtagerne hvert år afrapporterer, hvorledes midlerne er anvendt. ...

Sano tilbyder rehabiliteringsophold for dig, der har parkinson. Søndag den 15. september kl. 10-14 2019 inviterer centret til åbent hus for dig, dine pårørende og andre interesserede. 

Overlæge i neurologi, Karen Østergaard, holder foredraget ’Medicinsk behandling og rehabilitering’, og...

Som en del af en række brush-up kurser for vores instruktører får du nu som patient eller pårørende en unik mulighed for at danse med Elisabeth Dalsgaard og en håndfuld af vores lokale, engagerede instruktører i uge 34, hvor vi kommer forbi København, Sjælland, Nordjylland, Østjylland,...

Pages