Brush-up kurser for instruktører

Oprettet d. 02.07.2019

Brush-up kurserne er målrettet dig, der underviser i parkinsondans og har deltaget på en af Parkinsonforeningens instruktøruddannelser i enten Ballroom Fitness eller dansetræning inspireret af PD-dans. 

Kurserne er med vilje lagt, så det er muligt at deltage efter almindelig arbejdstid og giver en hel unik mulighed for at få genopfrisket og udviklet dit undervisningspotentiale. Indholdet er sammensat i tæt dialog med Elisabeth Dalsgaard og Susanne Frederiksen og er fordelt i hele landet. 

På brush-up kurserne får du også en helt særlig introduktion til en helt ny dansekoreografi lavet specielt til Parkinsonforeningen af enten Elisabeth Dalsgaard eller Susanne Frederiksen. Dansene indgår i danseprojektets afslutning den 2. november, men du får allerede her en helt unik mulighed for at afprøve dansen. Efterfølgende får du adgang til en instruktionsvideo, som du kan bruge selv. 

OBS: Kursusdeltagere modtager efterfølgende et diplom og fremhæves på foreningens hjemmeside!

Som en del af pensum forventer vi, at du har set en nyproduceret film med neurolog Anne Korsgaard, som fortæller om effekten af dans og musik i relation til parkinson. Filmen vil hjælpe dig til at genopfriske alle de vigtige pointer fra Anne Korsgaards oplæg. Du får tilsendt link til filmen en uge før kursusstart. 

Du finder kurserne i vores aktivitetskalender. Der er et enkelt med Susanne Frederiksen - resten er med Elisabeth Dalsgaard. 

SE MERE: Brush-up kurser

OBS: Vi har også brug for patienter og pårørende, som vil danse med. Tilmeldingen for dansere foregår dog særskilt, men disse arrangementer ligger også i kalenderen! Vi har kun plads til et begrænset antal dansere, så skynd dig at tilmelde dig!