Nyheder fra Parkinsonforeningen

Mangler du en gaveidé, hvor du samtidig støtter Parkinsonforeningen? Eller mangler du selv et to-go kaffekrus eller en fin drikkeflaske? Se de lækre nyheder fra Rosendahl med indgraveret logo.  

Varene købes via Vestjyllandskredsens webshop.

...

Vi er i øjeblikket ved at skifte medlemssystem, hvilket kan medføre enkelte udfald på hjemmesiden. Hvis du oplever fejl, kan du med fordel forsøge igen senere. Alternativt kan du sende en mail til info@parkinson.dk.

Kom med til et tankevækkende foredrag, hvor korrespondent Steffen Jensen fortæller om den aktuelle situation i Mellemøsten. Det koster kun 100,- 

Steffen Jensen er et af landets bedst kendte ansigter, ikke mindst på baggrund af hans rapporter fra Mellemøsten – rapporter, der ofte kommer...

HJERNEN I FOKUS er det danske bidrag til en international kampagneuge, Brain Awareness Week, som hvert år ligger i uge 11. På dansk hedder den Hjerneugen, og her sætter syv foreninger fokus på hjernen med forskellige aktiviteter.

En af de spændende aktiviteter er fotoudstillingen og -...

Med parkinson tæt på rummer en stor del af den viden, du kan få brug for som pårørende til et menneske med parkinson. Bogen henvender sig både til samlevende og til jer, som ikke bor sammen med den, der har fået parkinson. 

Ved pårørende menes alle, der berøres direkte af...

Pages