Aktive folk for en god sag

Oprettet d. 14.09.2017

Aktive folk for en god sag

Ved et intimt kick-off torsdag den 7. september ønskede grevinde Alexandra held og lykke til 14 nye fundraisere, der foreløbig har sagt ja til at samle penge ind til Parkinsonforeningen i efteråret 2017.

Studievært på TV 2 SPORT Camilla Nørgaard, tidligere badminton-landstræner Lars Uhre, Esbjerg-politikeren May-Britt Andrea Andersen (K) og operasanger Tonny Landy er blandt de 14 kendte danskere, der har takket ja til udfordringen om at samle penge ind til Parkinsonforeningen.
Initiativet udgår fra Kolding-forretningsmanden Brian Guldbrandt, der selv er ramt af Parkinsons sygdom.

Ved et intimt kick-off arrangement torsdag den 7. september ønskede Parkinsonforeningens protektor, grevinde Alexandra, held og lykke til 14 nye fundraisere, og hun mindede om, hvor vigtig opgaven er. 
”Jeg har glædet mig meget til at kunne være med til at sætte det hele i gang her i dag. Bag denne festlige begivenhed sidder der mange Parkinson-familier, for hvem disse indsamlede midler kommer til at gøre en stor forskel i form af rådgivning og kurser og igennem medlemsbladet, ParkinsonNyt,” sagde grevinde Alexandra.
Hun gjorde desuden opmærksom på, hvordan det lange, seje træk er afgørende for at udvikle nye initiativer og ideer for at hjælpe Parkinson-patienter og deres pårørende, og for at sætte fokus på sygdommen i det hele taget.

LÆS MERE: Kendte danskere støtter op

Som en del af initiativerne har Tonny Landy planlagt en støttekoncert i Koncertkirken 20. november 2017, hvor blandt andre Ghita Nørby vil læse op. Lars Uhre vil i samarbejde med sportspsykologen Jakob Hansen udbyde foredrag om sport, psykologi og motivation til blandt andre virksomheder, mens May-Britt Andrea Andersen smilende erklærede, at hun vil spekulere i aktier!
Til slut i sin tale takkede grevinde Alexandra de 14 medvirkende for deres velvilje:
”Det rører mig dybt, at I – i en travl hverdag – vil bruge tid og kræfter i den gode sags tjeneste. Det skal I have et dybtfølt TAK for. Vi vil alle vente spændt på resultatet!”