Netværket ENE

Netværksgruppen ENE samler enlige med parkinson på tværs af landet og giver mulighed for netværk, støtte og sparring.

Det kan være svært at tackle en kronisk sygdom, når du lever alene og ikke altid har nogen at tale med om de problemer, sygdommen kan medføre.


 Som deltager i Netværksgruppen ENE kan du til enhver tid komme i kontakt med andre ligeledes enlige med Parkinsons sygdom.

Som deltager i Netværksgruppen ENE kan du til enhver tid komme i kontakt med andre ligeledes enlige med Parkinsons sygdom.

Du kan således via telefonen eller mail komme til at tale med et menneske, som er i den samme situation som du er, og som gerne lytter til dig, eller skrive i den lukkede facebookgruppe.

Netværksgruppen ENEs hovedformål er at arbejde for, at enlige personer med parkinson i Danmark støtter og hjælper hinanden med de spørgsmål og problemer, som kan opstå, når man er ramt af en kronisk lidelse som Parkinsons sygdom og samtidig er enlig.

Enebær

Netværksgruppen blev startet i 1996, og navnet “ENE” er valgt på grund af planten enes specielle egenskaber og kendetegn – planten findes i mange forskellige faconer og højder og vokser på meget forskellige steder. I ENE er vi også alle meget forskellige, men har alligevel meget til fælles.

ENE-netværket består af en arbejdsgruppe på 4 medlemmer, som alle er velkomne til at kontakte.

Årligt træf

ENE-netværket bestræber sig på at arrangere et årligt træf, hvor medlemmer, der er ene, er velkomne til at deltage. Der annonceres for disse træf i Parkinson Nyt, på hjemmesiden og på foreningens facebookside. Vi håber, at der også vil opstå regionale arrangementer – grib gerne fat i arbejdsgruppen, hvis du er interesseret.

ENE på facebook

Her udover er der oprettet en Facebookgruppe ”ENE med Parkinson’s“. Gruppen er lukket, dvs. at det kun er gruppens medlemmer, der kan se opslag og navnene på medlemmer af gruppen og der accepteres alene medlemmer, der har parkinson. Kontakt gerne Hanne, hvis du har spørgsmål til facebookgruppen.

Kontaktpersoner

Herunder finder du arbejdsgruppens kontaktoplysninger.

Hanne Corneliussen
26 15 72 63
hcorneliussen@stageone.dk

Karen Baskjær
26 46 12 02
karen.baskjaer@stofanet.dk

Alice Grønnegård
20 16 47 86
alice.groennegaard@ka-net.dk

 

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.