DHL-stafetten er flyttet til 1. september og med udgangspunkt i Lindholm Strandpark (Nørresundby-siden af fjorden)

Saml et hold på 5 personer og send alle mand M/K ud på en 5 km rundstrækning en efter en. På løbehold er det nødvendigt at stille fuldt hold. På walk-holdet følges alle ad på ruten rundt – og man kan til enhver tid gå tilbage, hvis man ønsker det. Det er ikke nødvendigt at tilmelde et fuldt walk-hold for at deltage. Vi går i høj grad i samlet flok. Alle med tilknytning til parkinsonramte kan deltage.

Løbeholdene starter kl. 18:00 og walk-holdene starter kl. 18:30. Det er to forskellige ruter. Både løbe- og walk-ruten er 5 km. Se mere på https://aalborgatletik.dk/dhl-stafetten/  

Deltagelsen er gratis, men for at markere Parkinsonsagen får hver deltager udleveret en trøje med Parkinsonforeningens logo. Og Parkinsonforeningen har fået nyt moderne logo her i foråret!

Tilmelding sker fortsat TIL Poul Israelsen, e-mail: pi@business.aau.dk eller SMS 6091 7129 nu senest på torsdag d. 1. juli, kl. 12.00.

Der skal oplyses navn på hver deltager, og vi skal for hver person have oplyst ønsket trøjestørrelse, XXL, XL, L, M eller S. (ALLEREDE TILMELDTE ER KONTAKTET OG SKAL IKKE BESVARE DENNE MAIL).

Vi lejer som sædvanligt et telt, hvor I før løbe-/gåturen for udleveret jeres numre og trøjer, og hvor vi efterfølgende samles til spisning af DHL-stafettens madkasse (én pr. hold!). Der bliver mulighed for at supplere med øl/vand til en billig penge.

Vi ser os nødsaget til at begrænse antallet af deltagere til 100 personer. Logistikken på dagen bliver desværre for indviklet for os, når vi bliver for mange, derfor. Deltagelse bliver efter ”først-til-mølle princippet”.

Kom og vær med! Nu kan vi samles igen. Lad os komme ud og vise vores nye logo!

Vel mødt

Bestyrelsen, Nordjyllandskredsen