Kornblomsterne

Har du mistet din partner til Parkinsons sygdom?

Kornblomsterne er en netværksgruppe af forhenværende pårørende, der har mistet sin partner til Parkinsons sygdom. Netværksgruppens hovedformål er at arbejde for, at forhenværende pårørende sammen forsøger at komme videre med tilværelsen. Dette gøres ved at gå ud sammen til arrangementer ligesom at gruppen også samles privat og rejser sammen. 

Værdien i at have ligestillede, der befinder sig i samme situation som en selv, er stor. Især når man som forhenværende pårørende til en med Parkinsons sygdom har været gennem lange og svære forløb. I sådanne tider er det godt at finde forståelse i den tid, der kommer efter dødsfaldet, i fællesskab med andre, som har gået igennem samme forløb.

Gruppen er opstået i 2017 med initiativ fra et af Parkinsonforeningens medlemmer på Sjælland, der tidligere har mistet sin mand til Parkinsons sygdom. Gruppen tæller i dag for flere medlemmer fra de lokale kredse på tværs af landet heraf både fra Sjælland, Fyn og Jylland. Gruppens motto er ”Nok er vi alene, men vi vil ikke være ensomme”.

LÆS MERE: Kornblomstens hjemmeside (tidligere pårørende)

Nye medlemmer er meget velkomne. Oplysninger og spørgsmål vedrørende netværksgruppen kan stilles til netværkets kontaktperson.

Lise Arnecke
Forhenværende pårørende
29 46 21 14
lisephyllis@gmail.com