Netværk for enlige

Det kan være svært at tackle en kronisk sygdom, når du lever alene og ikke altid har nogen at tale med om de problemer, sygdommen kan medføre. Som deltager i Netværksgruppen ENE kan du til enhver tid komme i kontakt med andre ligeledes enlige med Parkinsons sygdom.

Du kan således via telefonen eller på skrift komme til at tale med et menneske, som er i den samme situation som du er, og som gerne lytter til dig.

Netværksgruppen ENEs hovedformål er at arbejde for, at enlige parkinsonramte i Danmark støtter og hjælper hinanden med de spørgsmål og problemer, som kan opstå, når man er ramt af en kronisk lidelse som Parkinsons sygdom og samtidig er enlig. Netværksgruppen blev startet i 1996, og navnet “ENE” er valgt på grund af planten enes specielle egenskaber og kendetegn - planten findes i mange forskellige faconer og højder og vokser på meget forskellige steder. I ENE er vi også alle meget forskellige, men har alligevel meget til fælles.

ENEs fundament er en landsdækkende telefonliste med navne, adresser, telefonnumre med mere på enlige parkinsonpatienter, som er med i netværksgruppen. Du har således altid en mulighed for at kontakte ligestillede, hvis du er medlem af ENE. Hold dig ikke tilbage, men grib telefonen eller send en e-mail til en af ENEs kontaktpersoner og hør nærmere.

LÆS MERE: Kontaktpersoner

FACEBOOK: Lukket gruppe for enlige

DOWNLOAD: Brochure om ENE