Parkinson påvirker ikke kun den, der får diagnosen. Alle i familien rammes og påvirkes af sygdommen. I den første tid fylder chokket måske mest, mens udfordringerne ved den gradvise forværring af sygdommen først viser sig senere – en proces, som ikke kun påvirker personen med parkinson fysisk og mentalt, men også den pårørende, parforholdet og familielivet. Det kræver sit løbende at omstille sig i takt med at sygdommen udvikler sig, og for mange kan det være svært at tale åbent om.

Parkinsonforeningen udbyder derfor et kursus for ægtefæller eller samlevere til personer med parkinson, der gerne vil have redskaber til at passe på sig selv som pårørende samt møde andre pårørende og udveksle erfaringer.

Psykolog Charlotte Jensen, der har mangeårig erfaring med parkinson vil undervise dagen igennem. Der bliver god mulighed for dialog og foreningens socialrådgiver, Lea fortæller også om relevante sociale støttemuligheder.

Praktisk
Lørdag d. 5. februar kl. 10.00-16.30

Tinghallen
Tingvej 2
8800 Viborg

Tilmelding
Kurset er fuldt booket.

Pris 550 kr. for medlemmer og 750 kr. for ikke-medlemmer. Dette inkluderer let morgenmad fra kl. 9.30, frokost og eftermiddagsforfriskning.

 

Vi håber på at se jer til et spændende kursus.