Styregruppen for Yngre med parkinson i Danmark arrangerer en weekend på Vejen Idrætscenter for yngre personer med parkinson d. den 20-21. november 2021. Så sæt kryds i kalenderen hvis du er max. 55 år og har parkinson og har lyst til en weekend sammen med andre ligesindede.

I løbet af weekenden får du mulighed for at:

  • Få inspiration til fysisk træning og høre inspirerende foredrag v. fysioterapeut Dennis Skouw
  • Netværke og opleve samhørighed – Vejen Idrætscenter byder på utallige muligheder for bevægelse og træning i store og små grupper, gåture, afslapning mv.
  • Høre en lille intimkoncert med sangerinden Sophie Rønnow
  • Deltage i årsmøde med oplæg og diskussioner om ”yngres” udfordringer og muligheder. Vær med til at tegne fremtiden for arbejdet i Yngre med parkinsons og bliv eventuelt inspireret til at engagere dig i dette arbejde.

På Facebook kan du se det fulde program samt info om lørdagens ”gæster”: Parkinsonforeningen Danmark, face parkinson eller Yngre med parkinson – (landsdel).

PRIS, TILMELDING OG BETALING

Prisen for mad, overnatning og træning er 625 kr. for medlemmer af Parkinsonforeningen/ 1195 kr. for ikke-medlemmer. Du indlogeres på dobbeltværelse med anden deltager af samme køn. Enkeltværelse koster 300 kr. ekstra.

Tilmelding og betaling skal ske til Parkinsonforeningen via kalenderen på hjemmesiden.

Evt. spørgsmål kan rettes til Jette G. Andersen, jetteguntherandersen@gmail.com eller Brian Henriksen brian_henriksen@hotmail.com

Arrangementet følger gældende retningslinjer og restriktioner i forbindelse med COVID-19. Der tages forbehold for ændringer i programmet, så hold dig løbende opdateret på foreningens facebookside.

Mange hilsner Styregruppen for Yngre med parkinson.