Boostophold

Som noget nyt kan tidligere deltagere på et to ugers ophold på enten Vejlefjord eller Sano komme på et opfølgningsforløb af en uges varighed. Et hold består af 12-16 deltagere og er særligt målrettet de personer, som på grund af faldende aktivitet kan profitere af en intensiv opfølgning. Forløbet tilrettelægges således, at det bygger oven på den viden og de aktiviteter, den enkelte deltager har modtaget tidligere og fokuserer herfra på, hvordan dette ophold vil kunne føre over i livsstilsændringer. De deltagere, der endnu ikke har kendskab til MitSano, vil blive introduceret hertil, samt vil blive tildelt individuelt træningsprogram til hjemmetræning. Der vil være mulighed for én konsultation via MitSano eller på telefon efter endt ophold.

Du kan se datoer for boostophold i aktivitetetskalenderen.

Sådan ansøger du
For at deltage på et boostophold skal din praktiserende læge eller neurolog udfylde et henvisningsskema. Du kan finde henvisningsskema og mere information på Sanos hjemmeside her.

Kontakt
Eventuelt yderligere oplysninger om rehabiliteringsopholdet kan rettes til Sano på parkinson@sanocenter.dk / 7879 0070 (mandag - torsdag kl. 8-16 eller fredag kl. 8-14) eller til sundhedspolitisk konsulent i Parkinsonforeningen Marlene Grønnegaard Sørensen på ms@parkinson.dk / 3635 0235.