Ansøgning om inspirationsophold på Bogensholm

Hvis en pårørende deltager på kurset sammen med dig, kan du skrive navnet på vedkommende herunder
Hvis du ansøger om inspirationsophold for enlige kan du skrive oplysninger på en pårørende kontaktperson, der kan kontaktes ved uforudsete hændelser
For at kunne tilmelde dig inspirationsophold på Bogensholm skal du give dit samtykke til at Parkinsonforeningen indhenter og behandler oplysninger om dig. Samtykket dækker dig, der har en parkinsonsygdom. Jeg giver hermed tilladelse til at: - Parkinsonforeningen anvender de oplysninger, som jeg har oplyst i ansøgningsskemaet til at planlægge og tilrettelægge min deltagelse i inspirationsopholdet. - Parkinsonforeningen gemmer disse oplysninger så længe, som der er behov for dem ift. arrangere min deltagelse i inspirationsopholdet. - Når min deltagelse i inspirationsopholdet er slut, gemmer Parkinsonforeningen alene oplysningen om min deltagelse i inspirationsopholdet. - Parkinsonforeningen kan bruge oplysninger om mig til at give mig relevante tilbud, services og information for mennesker med parkinson og deres pårørende.
Jeg er hermed blevet oplyst om at: - Parkinsonforeningen deler ikke oplysninger om min deltagelse i inspiratonsopholder med andre, medmindre jeg har giver tilladelse hertil.