Parkinson Unity Walk ved Sindal i Nordjylland 2018

Oprettet d. 24.04.2018

Tag dine pårørende, venner og bekendte med til Vendelbo Walk/Parkinson Unity Walk den 16. juni 2018 i Slotsved Skov ved Sindal. 

Der ligger mange gode intentioner bag tanken om Unity Walk. Der etableres nye kontakter. Netværket udbygges. Der kommer fokus på diagnosen. Motion er medicin. Glæden er i højsædet. Det kan kun blive en festlig dag!

Dagens program for Vendelbo Walk/Parkinson Unity Walk i Sindal 2018:

VendelboWalk 2018 starter kl. 10 i Slotved Skov tæt ved Sindal, hvor der på dagen vil blive indrettet en stor festplads. Der holdes taler af honoratiores bl.a. af Hjørrings borgmester.

Der vil være aktiviteter for kroppen, hovedet og lattermusklerne, da der arrangeres løb, gang og kørestolsture til poster med gruppeopgaver. Derudover vil der være humoristiske indslag på pladsen, og der bliver spillet musik. Der er mulighed for spisning af medbragt mad, men der kan også købes mad (street food) på pladsen leveret af vores sponsorer. Dagens program vil slutte kl. 16.

MødestedSlotsved Skov, 9870 Sindal.

Der er mulighed forgratis bustransport fra flere byer i Nordjylland til Slotsved Skov (fra Års, Støvring, Nibe, Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Åbybro, Løkken og Skagen).

TILMELD DIG HER: Vendelbo Walk

Tidspunkt: 
Saturday, 16. June 2018 - 10:00