Opstart af dans i Ordrup 2017

Oprettet d. 10.08.2017

Tag din ægtefælle, kæreste, ven, veninde, eller anden pårørende under armen og vær med i en opløftende form for træning, når dans for Parkinson for første gang tilbydes på kontinuerlig basis i Danmark med danser Susanne Frederiksen som underviser.

Undervisningen er bygget op med variation og fantasi i forhold til musik og et klassisk og moderne danseudtryk, hvor alle kan være med.

Samtidig er det en målrettet træning med henblik på at udvikle fleksibilitet, koordinering, balance, gang, holdning, og hukommelse, bl.a. gennem små koreografiske forløb, der naturligvis også kan omfatte andre danseformer.

Klassen rundes af roligt og rart.

'Dans med Parkinson' udspringer af den internationalt anerkendte organisation Dance for PD i New York, som i 15 år gennem deres visionære arbejde har bidraget til og bevist at mennesker, der lever med Parkinsons kan have meget gavn og glæde af dansetræning ledet af professionelle dansere, der formidler glæden ved dansen og musikken.

Undervisningen foregår fredage kl. 14-15.30 med opstart den 29. september og afslutning den 8. december i FOF-Huset i Ordrup.

Tilmelding via FOF's hjemmeside. Holdets nr er 374037.

Hvis man deltager som par skal begge personer tilmelde sig.

LÆS MERE: Tilmelding via FOF

LÆS MERE: Dance for PD

 

Tidspunkt: 
Friday, 29. September 2017 - 14:00