Opstart af dans i Odense

Oprettet d. 17.08.2016

Tag din ægtefælle, kæreste, ven, veninde, eller anden pårørende under armen og vær med i en opløftende form for træning, der nu for første gang tilbydes på kontinuerlig basis i Danmark.

Undervisningen er bygget op med variation og fantasi i forhold til musik og et klassisk og moderne trinvokabularium, hvor alle kan være med.

Samtidig er det en målrettet træning med henblik på at udvikle flexibilitet, koordinering, balance, gang, holdning, og hukommelse, bl.a. gennem små koreografiske forløb, der naturligvis også kan omfatte andre danseformer. Klassen rundes af roligt og rart.

'Dans med Parkinson'-træningen udspringer af den internationalt anerkendte organisation Dance for PD i New York, som i 15 år gennem deres visionære arbejde har bidraget til, og bevist, at mennesker der lever med Parkinsons kan have meget gavn og glæde af dansetræning guidet af professionelle dansere, der formidler glæden ved dansen og musikken.

LÆS MERE: Dance for PD

Vi danser hver lørdag - dog holdes der efterårsferie lørdag den 15. + 22. oktober.

PRIS: 1400,-kr , PARPRIS pr- person:  1200,-kr.
Tilmelding og indbetaling sker ved henvendelse til underviser Mette-Ida Kirk på telefon 4295 6510. Mette-Ida Kirk er tidligere solodanserinde ved Den Kgl. Ballet, Gæsteperformer og Dramalærer.

LÆS MERE: Om dansekurset

Tidspunkt: 
Saturday, 3. September 2016 - 14:15