Light of Day

Oprettet d. 04.11.2013

Light of Day er en stemningsfuld støttekoncert til fordel for Parkinsonsforeningens arbejde for forskning og hjælp til parkinsonramte. Denne gang danner Amager Bio rammerne om koncerten fredag den 13. december 2013.

Light of Day.png

På scenen denne aften står Basim fra X-Factor, hvis mor har Parkinsons sygdom, guitaristerne Andreas Bech Mikkelsen og Jonas Fejlbye Hansen samt en række dygtige musikere fra den amerikanske rock og singer/songwriter scene. Blandt andet Jesse Malin, Rob Dye og Malu-Aima.

Light of Day er dog mere end en enkelt koncert på Amager. Den er del af en større koncertturne, der er grundlagt i New Jersey, men siden har spredt sig til både USA, Canada og Europa. Inden støttekaravanen lander i Amager Bio har den derfor været et smut forbi Storbritannien for at samle ind til bekæmpelse af Parkinsons sygdom.

Light of Day henter sit navn fra Bruce Springsteens sang af samme navn og flere prominente musikere har gennem tiden spillet til Light of Day koncerterne - heriblandt Bruce Springsteen selv, Michael J. Fox og Lucinda Williams. Glæd dig til en aften med dejlig stemning, fed musik og støt samtidig en god sag – al overskud går til Parkinsonforeningen.

Det er nu fjerde gang Light of Day afholdes i København og det plejer at være en rigtig hyggelig aften med god musik og stemning. Så giv beskeden videre til venner og bekendte! Billetterne koster kun 150 kr. (plus gebyr).

Koncerten starter kl. 20 (dørene åbnes kl. 19.00) og der vil til koncerten være mulighed for unummerede sidepladser.

LOD.png

LÆS MERE: Køb billetter

LÆS MERE: Light of Day Foundation

SE MERE: Youtube-video med Jesse Malin og Bruce Springsteen

Tidspunkt: 
Friday, 13. December 2013 - 20:00
Sted: 

Amager Bio
Øresundsvej 6
2300 København S

Tilmelding: 
Tilmelding via Amager Bio.