Warning message

Submissions for this form are closed.

Legatoverrækkelse 2019

Oprettet d. 26.09.2019

Vil du høre nyt om aktuel forskning? Så kom til Parkinsonforeningens Forskningsarrangement 2019. Ved samme lejlighed uddeles Pakkenbergprisen.

Lørdag den 9. november 2019 uddeler Parkinsonforeningens protektor Grevinde Alexandra 2,5 mio kr. til en række spændende forskningsprojekter, der hver især arbejder på at finde en brik i det store puslespil om parkinson.

TID OG STED
Lørdag den 9. november 2019 kl. 14-17 i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.

Midlerne til forskningslegaterne stammer fra arv og donationer samt fra Bjarne Saxhofs Fond. Foreningens forskningsråd varetager den faglige vurdering af ansøgninger.

FORELØBIGT PROGRAM

  • Kl. 14.00 Velkomst ved landsformand Michael Buksti og formand for Parkinsonforeningens forskningsråd, Hartwig Siebner.
  • Legatoverrækkelser. Tale ved foreningens protektor Grevinde Alexandra. Forskningslegaterne begrundes af Hartwig Siebner og overrækkes af Grevinde Alexandra.
  • Prisen som Ung Forsker 2019 begrundes af formand for Parkinsonforeningens forskningsråd, Hartwig Siebner. Pakkenbergprisen 2019 begrundes af landsformand Michael Buksti og overrækkes af Parkinsonforeningens protektor Grevinde Alexandra.
  • Kl. 17.00 Arrangementet afsluttes ved landsformand Michael Buksti.

TILMELDING
Det er desværre ikke lænegere muligt at tilmelde sig arrangementet, som er overtegnet. Information om steaming kommer på hjemmesiden i løbet af ugen. 

Tidspunkt: 
Saturday, 9. November 2019 - 14:00