Warning message

Submissions for this form are closed.

Gratis danseundervisning i Tivoli

Oprettet d. 11.08.2016

Mark Morris Dance Group og Tivoli Ballet Teater præsenterer i samarbejde med Parkinsonforeningen "Dance for PD" - en gratis dansetime for personer med Parkinson og deres familier, venner og hjælpere.

Lørdag den 27. august 2016
Kl. 14:00 – 16.15 i Tivoli

Klassen tilbydes gratis, og ledes af stifteren af Dance for PD®, David Leventhal, fra Mark Morris Dance Group.

Om klassen
I Dance for PD® klasser udforsker deltagerne bevægelser og musik på en sjov, stimulerende og kreativ måde. Programmet i det oprindelige samarbejde mellem Mark Morris Dance Group og Brooklyn Parkinson-gruppen er baseret på den grundlæggende præmis, at professionelle dansere er eksperter i bevægelse, og at deres viden kan være nyttig for personer med PD.  Det  har vist sig, at dette program er egnet for alle med PD, uanset hvor fremskreden sygdommen er.

Deltagerne behøver ikke at have nogen tidligere erfaringer med at danse. Det hele læres på stedet i en række øvelser, hvori indgår stole og dansebarrer som støtte, lige som der er bevægelser hen over gulvet. Undervejs i forløbet indgår elementer fra moderne dans, ballet, stepdans, folkemusik og social dans. Det hele udfoldes roligt og uden ambitioner om bestemte mål, som en oplevelse af, hvordan musik, dans og bevægelse kan give ny energi og styrkelse af de motoriske funktioner.

Klasser efter Dance for PD®-modellen findes nu i mere end 100 steder i USA, Australien, Belgien, Canada, Italien, Indien, Irland, Israel, New Zealand, Sverige, Storbritannien og Tyskland.

LÆS MERE: Dance for PD

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig dette arrangement.

Tidspunkt: 
Saturday, 27. August 2016 - 14:00