Foredrag med TV læge Charlotte Bøving i Blåvandshuk

Oprettet d. 26.09.2017

Kom og deltag i en spændende aften i velgørenhedens tegn for Parkinsonforeningen, hvor den kendte læge Charlotte Bøving fra DR 2-programmerne "Lægen flytter ind" kommer forbi.

Trods kontantheden er deltagerne fra programmerne alle taknemmelige. Hun gjorde forskellen, der fik dem til at ændre deres liv! Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne, som er blevet de meste sete DR2-programmer nogensinde.

Alle har en mening om programmerne, som i den grad viser, hvor lidt der skal til for at sende helbredet på ret køl. På bare 6 uger får deltagerne og seerne set, hvor lidt der skal til, hvis man bare gør ”lidt” hver dag. Charlotte vil på en sjov og underholdende måde give vise ord med på vejen mod en sundere og mere aktiv livsstil og fortælle, hvorfor det er så vigtigt. Som hun siger: ”Vi vil alle sammen gerne være her lidt længere.” En sætning der i den grad er blevet højakuel for Charlotte, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose. Og som hun siger: "Tid er det eneste vi ikke kan købe."

Program

  • Kl. 18.00 - 19.15 Buffet (kan tilkøbes)
  • Kl. 19.15 Velkommen til foredrag
  • Kl. 19.30 Daglig leder Helle Ølgaard fra Tirpitz giver en update om de første 5. måneder på det fantastiske museum.
  • Kl. 20.00 TV Læge Charlotte Bøving
  • Kl. 21.15 Tak for i aften!


Billetter købes via Billetto.dk.
Buffet inkl. kaffe og foredrag 200 kr.
Foredrag 100 kr. (adgang fra Kl. 19.15)

Tidspunkt: 
Thursday, 9. November 2017 - 18:00