Foredrag med Steffen Jensen

Oprettet d. 26.02.2019

Kom med til et tankevækkende foredrag, hvor korrespondent Steffen Jensen fortæller om den aktuelle situation i Mellemøsten. Det koster kun 100,- 

Steffen Jensen er et af landets bedst kendte ansigter, ikke mindst på baggrund af hans rapporter fra Mellemøsten – rapporter, der ofte kommer direkte fra brændpunkter med krig og store omvæltninger. Som journalist har Steffen Jensen arbejdet for en lang række medier, blandt andet Weekendavisen, Berlingske Tidende, Aktuelt, Radioavisen, TV2 og DR. Steffen Jensen startede med at studere forhistorisk arkæologi i Aarhus, dernæst Biblical and Roman Archaeology i Jerusalem, Middle East and North African Studies i Jerusalem og tog sidenhen sin uddannelse som journalist i Aarhus.

Steffen Jensen har været Mellemøstkorrespondent fra TV2’s spæde start og har boet fast i Jerusalem siden 1991. Gennem sin lange karriere, har Steffen Jensen dækket talrige krige og konflikter i Mellemøsten, blandet andet fra borgerkrigen i Libanon og den israelske invasion i 1982 til kampene i Libanon 2006. I dag underviser Steffen Jensen på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus, med afsæt i jobbet som journalist i krigs- og krisezoner.

Dette foredrag tager afsæt i den aktuelle situation i Mellemøsten – en region i verden, som er fascinerende, og som påvirker vores verden, om det så er i form af stigende oliepriser, terror eller flygtningestrømme. Vi hører hele tiden om Mellemøsten, men det er et område, som de færreste af os forstår. Steffen Jensen forsøger at rydde op i tingene, give ny baggrund og perspektiv for forståelsen af Mellemøsten, men gør også deltagerne forvirrede på et højere niveau.

Kom og bliv klogere og få mulighed for dialog med eksperten. Arrangementet holdes i Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, Taasttup. Det er let at parkere gratis og ellers er der kun 5 min. gang fra Høje Taastrup station. 

Foredraget koster kun 100 kr. inkl. kaffe og te i pausen. Eventuelt overskud vil gå ubeskåret til Parkinsonforeningen. 

KØB BILLET: Billetto

Tidspunkt: 
Thursday, 4. April 2019 - 20:00