Foredrag med Mikkel Kessler

Oprettet d. 18.06.2018

Oplev Mikkel Kessler fortælle om sit liv som professionel bokser i et personligt og inspirerende foredrag.

Mikkel Kesslers foredrag er bygget op om 12 læresætninger, der beskriver hans motivation, viljestyrke og drømme, og hvordan stikord som disse har drevet ham undervejs i karrieren og hjulpet ham til at tackle udfordringer og nederlag, professionelt såvel som privat.

Oplev et personligt og inspirerende foredrag, som også er underholdende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen. Undervejs drager Mikkel Kessler paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag. 

Mikkel Kessler er en af de største og mest karismatiske sportsprofiler Danmark har haft. Med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde og han blev i 2006 kåret som Årets danske sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund.

Kom med bag om rampelyset, når Mikkel Kessler giver et åbent og ærligt indblik i sin professionelle karriere og de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og ondt.Der vil efter foredraget være mulighed for at stille direkte spørgsmål til Mikkel.

Hvornår
Torsdag den 20. september 2018 kl 19.00 ( dørene åbnes kl. 18 )

Hvor
Børglum forsamlingshus
Vråvej 497
9760 Vrå

Pris
200,- pr. stk - alt overskudet går ubeskåret til Parkinson foreningen
Bestil allerede din billet nu på: Bestilbillet@outlook.dk - billetsalget er allrede i gang.
Der betales kontant ved indgangen

Der vil hele aftenen være mulighed for at købe diverse kolde drikke til fordelagtige priser.

Tidspunkt: 
Friday, 21. September 2018 - 19:00